Till sidans topp

Sidansvarig: Karin Lidberg
Sidan uppdaterades: 2020-06-24 14:58

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Annonsportal - Hitta studenter för praktik, jobb eller examensarbete - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Annonsportal: Hitta studenter för praktik, jobb eller examensarbete

Studenter arbetar

Välkommen till annonsportalen!

Göteborgs universitets erbjuder en annonsportal som gör det möjligt för näringsliv, offentlig verksamhet och akademi att mötas och samarbeta.

Här kan du annonsera för att komma i kontakt med universitetets studenter, när det gäller förslag på uppsatsämne, examensarbete och praktik, extrajobb och kvalificerade jobb. Annonsformuläret stöder även annonsering på engelska.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANNONSERA

Innan du annonserar: Läs behandling av personuppgifter och villkor för annonsering.

OBS! På grund av nya corona-viruset kommer universitetet som huvudregel, inte att medge praktik utomlands under höstterminen 2020.

För att lägga in förslag på annonser och hantera dina personuppgifter klicka här eller ovan och fyll i din e-post för länken med vidare instruktioner. E-posten behövs även för kontakt med studenter/alumner och Göteborgs universitet.

När du fyllt i annonsformuläret publiceras ditt förslag inom kort i annonsportalen, och blir sökbart för studenterna på Studentportalen. Annonseringen är kostnadsfri.

Annonser för oavlönad praktik/internship på företag/organisationer i Sverige, publiceras enbart om det är praktik som ingår i utbildningen – med undantag för deltid inom ideell sektor.

Kika gärna på våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss på alumn@gu.se


 

Kontaktuppgifter

Behöver du hjälp eller har du frågor om annonsverktyget?

Du kan kontakta oss på alumn@gu.se eller telefon 031-786 6902/03.

Att tänka på när du samarbetar med studenter

I vår checklistan för uppdragsgivare kan du läsa mer om vad som kan vara bra att känna till när studenter anlitas för olika typer av uppdrag.

Checklista för uppdragsgivare

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2020-06-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?