Öppet Hus i Steneby: 26-27 jan!

Öppet hus, Workshop, Utställning

Välkommen till Steneby - konst, hantverk och design sedan 1934! Under två dagar i januari öppnar Steneby i Dals Långed upp till Öppet Hus. Här hittar du bland annat HDK - Högskolan för design och konsthantverk, ett campus inom Göteborgs universitet och kan få svar på frågor om din ansökan, arbetsprover, eller delta i workshops och föreläsningar.

Välkomna!

Som värd åt HDK - Högskolan för design och konsthantverk vid Göteborgs universitet och Stenebyskolan erbjuder Steneby utbildningar på olika nivåer med fokus på praktiskt lärande. Här finns alltså HDK med universitetsutbildningar på grund- och avancerad nivå, samt Stenebyskolan med konst-, kultur- och YH-utbildningar.

Under Öppet Hus-dagarna får du möjlighet att träffa studenter, prata med lärare, se verkstäderna, delta i seminarier och höra vilka möjligheter som öppnar sig efter avslutad utbildning. Du kan också ställa frågor om din ansökan, arbetsprover, boende, kostnader och delta i workshops med mera. Ett mer detaljerat program kommer i januari.

Utställningen METALL + METALL, med tidigare studenter från metallutbildningarna vid HDK och Stenebyskolan, visas på Steneby Konsthall. Medverkande: Annika Pettersson, David Taylor, Erik Tidäng, Hannes Nilsson, Jukka Värelä, Joshua Goss, Karolina Hägg, Klara Brynge, Klara Eriksson, Lina Söderberg, Ludvig Öman, Magnus Liljedahl, Ossian Gustavsson, Serena Holm och Tobias Alm.

Öppettider: 26 och 27 januari, 10.00¿16.00

GRATISBUSSAR!
Göteborg-Dals Långed T/R
Gratisbuss från HDK, Kristinelundsgatan 6-8,avgår kl. 08.00 fredag och lördag återresa till Göteborg från Dals Långed kl. 15.00.

Stockholm-Dals Långed T/R
Gratisbuss från Cityterminalen leta efter "Rättbuss, Steneby Öppet Hus" på avgångstavlan. Avgår kl. 06.00 lördag, återresa till Stockholm från Dals Långed kl. 15.00.

Anmäl dig senast 23 jan 2018 till jennie.aronsson@steneby.se

Datum & tid: 2018-01-26 kl 10:00 till 2018-01-27 kl 16:00