Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Open Week utställning: Tankar om konstnärligt utforskande arbete (Thoughts on artistic exploration work)

Utställning, Öppet hus

Utställningen Tankar om konstnärligt utforskande arbete, är en film gjord som en del av ett konstnärligt utvecklingsprojekt. I filmen diskuterar några av designutbildningens lärare om hur de ser på att arbeta med ett utforskande förhållningssätt till design och konst.y look at working with an exploratory approach to design and art.

Tankar om konstnärligt utforskande arbete är gjord som en del i det konstnärliga utvecklingsprojektet DIPLOPIA ¿ En undersökning av dubbelseende.

Ett konstnärligt utvecklingsprojekt är en möjlighet för lärare på konstnärliga högskolor att fördjupa ett projekt inom universitets ramar. I filmen diskuterar några av designutbildningens lärare om hur de ser på att arbeta med ett utforskande förhållningssätt till design och konst.

Filmen visades första gången som en introduktion till kursen Utforskande designarbete, som designstudenterna i årskurs två har gått hösten 2017.

Filmen och rummet är gjort av Theo Ågren och Thomas Laurien.

Medverkande i filmen är: Eva Dahlin, Linda Holmer, Eva Erwander, Pontus Johansson, Theo Ågren och Thomas Laurien

Utställningen ingår i Open Week - Gothenburg Design Festival: https://gothenburgdesignfestival.se

Datum: 2017-11-24

Tid: 11:00 - 18:00

Kategorier: Konst, Konst- och bildvetenskap

Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangslänk: Läs mer om Open Week utställning: Tankar om konstnärligt utforskande arbete (Thoughts on artistic exploration work)

Kontaktperson: Thomas Laurien

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?