Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Open Week Talks: Walking is just catching yourself while falling over and over and over - On research practice and paths to and through academia

Föreläsning

Vägen till att börja forska inom akademin är sällan rak eller tydlig. Jessica Hemmings, professor i Konsthantverk, delar med sig av i sitt eget snubblade till och genom akademin. Det kommer i sin tur att vara utgångspunkten för en gemensam diskussion bland studenter och inbjudna doktorander, modererat av Henric Benesch, lektor i Design.

Varken vägen fram till att börja forska inom akademin är sällan rak eller tydlig. Valet att påbörja en forskningskarriär är ofta något som växer fram sakta via omständigheter och tillfälligheter. Ett envetet snubblande och fallande som över tid övergår till ett gående allt eftersom man lär sig att fånga sig själv. I denna här sessionen, även en modul i den fristående kursen ¿Introduktion till forskning inom det konstnärliga fältet¿ kommer Jessica Hemmings, professor i Konsthantverk, dela med sig av i sitt eget snubblade till och genom akademin. Det här kommer i sin tur att vara utgångspunkten för en gemensam diskussion bland studenter och inbjudna doktorander, modererat av kursansvarig Henric Benesch, lektor i Design.

Språk: engelska

Föreläsningen ingår i Open Week - Gothenburg Design Festival
https://gothenburgdesignfestival.se

Föreläsare: Jessica Hemmings

Datum: 2017-11-20

Tid: 13:00 - 15:00

Kategorier: Konst- och bildvetenskap, Konst

Arrangör: HDK

Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8
Caféet, HDK, Kristinelundsgatan 6-8, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Open Week Talks: Walking is just catching yourself while falling over and over and over - On research practice and paths to and through academia

Kontaktperson: Henric Benesch

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?