Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Open Week Exhibition: Short film exhibition

Utställning

Utställningen visar ett trettiotal kortfilmer. Filmerna är delresultat av den tio veckor långa kursen Utforskande designarbete, som ges i årskurs 2 på kandidatprogrammet i design.

Utställningen visar ett trettiotal kortfilmer gjorda utifrån studenternas utforskande processer. Filmerna är delresultat av den tio veckor långa kursen Utforskande designarbete, som ges i årskurs 2. Kursens syfte är att studenten ska få erfarenhet av ett utforskande arbetssätt i designprocessen. Ett utforskande förhållningssätt är - tillsammans med träningen av gestaltningsförmågan och den kritiska reflektionen - grunden till ett konstnärligt förhållningssätt. Genom ett öppet och nyfiket konstnärligt förhållningssätt tränas förmågan att se de möjligheter som uppenbarar sig i arbetsprocessen, och förmågan att hantera osäkerheten i ett konstnärligt arbete stärks.

Öppettider: mån, tor, fre: 11.00-20.00; tis, ons, lör: 11.00-17.00

Utställningen ingår i Open Week - Gothenburg Design Festival
https://gothenburgdesignfestival.se

Datum & tid: 2017-11-20 kl 11:00 till 2017-11-25 kl 17:00

Kategorier: Konst- och bildvetenskap

Arrangör: HDK

Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangslänk: Läs mer om Open Week Exhibition: Short film exhibition

Kontaktperson: Thomas Laurien

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?