Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Open Week: Öppet Hus på HDK

Öppet hus

Årets öppet hus ingår i HDK:s satsning OPEN WEEK - Gothenburg Design Festival. Förutom att ta del av information om programmen och gå rundvandring i huset kan du, under öppet hus, medverka i workshops, besöka flera utställningar i staden - bland annat examensutställningen i design, och lyssna på föreläsningar. Välkommen!

Nyfiken på HDK? Fredagen den 24 november 2017 är du välkommen att besöka HDK i Göteborg.

Vi bjuder på ett digert program där vi bland annat presenterar alla våra utbildningar (design, konsthantverk och lärarutbildning i bild och slöjd), både de som ges i Göteborg och de som ges på Steneby i Dals Långed. Vi berättar även om hur antagningen går till och vilka arbetsprover som krävs.

Studenter ger guidade visningar av huset på Kristinelundsgatan. Våra verkstäder kommer att vara öppna och man kan träffa studenter, lärare och övrig personal som är på plats för att svara på frågor!

Öppet hus ingår i OPEN WEEK - Gothenburg Design Festival 2017 - en vecka fylld med utställningar, workshops, events och andra aktiviteter.

Hela programmet finns här:
https://gothenburgdesignfestival.se/events/oppet-hus-open-house/

Datum: 2017-11-24

Tid: 11:00 - 18:00

Kategorier: Konst- och bildvetenskap, Konst, Slöjd

Arrangör: HDK

Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8

Evenemangslänk: Läs mer om Open Week: Öppet Hus på HDK

Kontaktperson: lena collin

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?