Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt

Bild på person som håller tal.

Här hittar du senaste nytt från Göteborgs universitet. Nyheter, aktuella stipendier, evenemang, öppna föreläsningar, disputationer, föreställningar, konserter och konferenser.

Kalender

Till kalendern

Nyheter

  • Läppfisk på rymmen

    [2018-03-21] Läppfisk fångas och säljs levande till laxodlingar för att bekämpa laxlus. Nu rymmer läppfiskar från laxodlingarna vilket kan få stora konsekvenser för lokala bestånd, visar ny forskning.

  • Handelshögskolan i Göteborg stärker samarbetet med offentlig sektor

    [2018-03-21] Med den nya partnerformen Public Associate Partner breddar nu Handelshögskolan vid Göteborgs universitet sitt samarbete med offentlig sektor, med målet att skapa nytta för båda parter och bidra till samhällsutvecklingen. Att vidga studenternas perspektiv vad gäller framtida möjligheter på arbetsmarknaden har ett särskilt fokus.

  • Kunskap om mäns våld mot kvinnor aktuellt för många yrkesgrupper

    [2018-03-20] Den 1 juli blir utbildning om mäns våld mot kvinnor obligatorisk för yrkesgrupper som möter våldsutsatta och våldsutövare. På Göteborgs universitet ges kursen ¿Mäns våld mot kvinnor¿ ¿ en fristående och delvis nätbaserad kurs, som i kölvattnet av #metoo idag är mer aktuell än någonsin.

Fler nyheter

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2018-01-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?