Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Enheten för socialmedicin och epidemiologi (EPSO) bedriver forskning inom områden som hälsorelaterade livsstilsfaktorer och livsloppsperspektiv med ett särskilt fokus på sociala skillnader samt betydelsen av samhällsstrukturer och sociala faktorer för hälsa och sjukdom i Sverige och globalt.

Vår forskning har fokus på övervikt och fetma, alkohol, migration, läkemedelsanvändning, arbetsförmåga och sjukfrånvaro samt våld i nära relationer. Vi använder såväl epidemiologiska som kvalitativa forskningsmetoder.

Enheten arbetar på flera nivåer och i samverkan med aktörer i omgivande samhälle för att öka kunskapen om orsaker till hälsans ojämna fördelning i olika sociala grupper och hur dessa skillnader kan förebyggas.

Enheten har mycket undervisning och den bedrivs inom de folkhälsovetenskapliga programmen, läkar-, apotekar- och receptarieprogrammet men vi är också involverade i uppdrags- och forskarutbildning. Vi har ett aktivt internationellt arbete i både forskning, undervisning och samverkan med omgivande samhälle.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med administration av flertalet kurser och ge stöd för forskarutbildning. Detta innefattar bland annat registrering och resultatrapportering i Ladok. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för all administration vid masterprogrammet i global hälsa. Andra arbetsuppgifter som förekommer är också viss fakturahantering, beställning av resor samt granskning av reseräkningar-, och uppdatering av hemsidor. Du ansvarar för diarieföring och arkivering av handlingar. Vidare innebär arbetsuppgifterna att vara behjälplig vid upprättande av kontrakt och avtal avseende både undervisning och forskning. Även andra uppgifter av administrativ karaktär kan förekomma.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens och gärna någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Arbetet kräver administrativ erfarenhet och du behöver kunna arbeta självständigt. Rollen innebär många olika kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga och servicekänsla. Arbetsbelastningen är periodvis hög vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt. Arbetet kräver god datorvana (Officepaketet) samt goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du kan ytterligare språk. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt av offentligt styrd verksamhet är meriterande, liksom erfarenhet av universitetets administrativa system. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som engagemang, servicekänsla, flexibilitet, samarbetsförmåga samt att du har ett strukturerat arbetssätt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad tom 2018-08-31 Omfattning: 100 % Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: Snarast

Kontaktuppgifter för anställningen

Gunnel Hensing, Enhetschef/Professor, 076-6186862, gunnel.hensing@gu.se

Gunilla Priebe, Studierektor/Universitetsadjunkt, 031-7866864, gunilla.priebe@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?