Alumnkontoret har semester 10 juli-11 augusti

Nyhet: 2017-06-30

Ensam segelbåt på havet mellan klippor och skärAlla alumner önskas en riktigt skön sommar av alla oss på Göteborgs universitet som håller kontakten med er!

Under vecka 28-32 har vi på alumnkontoret semester. Måndagen den 14 augusti är vi på plats igen.

Se gärna vad som står på webben - www.gu.se - och följ oss på twitter - twitter.com/goteborgsuni.

Med vänlig hälsning alumnadministratör Marika Lagervall och alumnsamordnare Karin Lidberg

PS: Om du vill lägga ut en annons i portalen, så publicerar vi dem varje veckan under hela semestern.

Till Annonsportalen för att lägga in en annons för praktik, förslag till examensarbete/uppsats och jobb.

AV: Karin Lidberg, alumnsamordnare

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-05-24